Odla exotiskt i din trädgård

Det finns en faktor vi lärt oss hålla reda på och det är vilken zon vi bor i, och vilka begränsningar det medför i vad vi kan odla. När jag började odla mindre härdiga växter så sökta jag med ljus och lykta efter litteratur om det centralaste begreppet i svensk trädgård, härdighet och vad vilka faktorer som påverkar, utan att hitta något förutom en uppsats om kallflöden på kalhyggen (!). Kanske jag egentligen bara behövde hitta rätt anledning för att skriva en bok, men här fanns ett uppslag. Slutresultatet kan du läsa om här i odla exotiskt i din trädgård.

Köp boken
"Odla exotiskt
i din trädgård"

För 100 kr (!) + frakt får du en signerad bok.

Frakt till Sverige:

Rest of the world (Norge, Danmark, Finland etc):

Ur recensioner:

"Utan tvekan är det här en av senare års mer färgstarka svenska trädgårdsböcker. /.../ Kunnigt och engagerat blommar boken av lusten att odla!"
Allt om trädgård

"Det är en mycket intressant bok för zonknäckare med mycket tidigare icke publicerad information..."
Inger Palmstierna, UNT

"Avsnittet om odlingsförutsättningarna är något av det bästa som skrivits och riktar sig egentligen till alla trädgårdsodlare oavsett om man vill odla exotiska växter eller ej."
Trädgårdsamatören

"'ODLA EXOTISKT I DIN TRÄDGÅRD' är en av de allra mest spännande, svenska böcker som kommit ut inom trädgårdsgenren under senare år." 
www.englishgarden.se

"På ett pedagogiskt sätt går han igenom vad som krävs av trädgården i allt från förståelse för klimatet, hur en trädgård kan göras mer växtvänlig till hur man rent praktiskt går tillväga och vilka växter som fungerar."
www.doityourself.se